G R A C E - Coaching Healing Training Co-creatie
 Welkom!

Met liefdevolle aandacht werken we aan je balans waarin je jezelf kunt zijn en je innerlijk (kind) kunt laten stralen. Je eigen kracht (her)ontdekken en je eigen keuzes maken. Wat heb jij nodig om helemaal thuis in jezelf te komen? Durf je de uitdaging aan? 
Laat je gegevens achter en stel een vraag, maak een afspraak of geef je op voor een training. Je kunt je tevens inschrijven voor de nieuwsbrief.
We zijn woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag aanwezig voor een kennismaking en een gesprek. Schroom niet en kom eens binnen lopen.Beste mensen,

Vanaf heden is mijn nieuwe naam en website online:
De Wijsheid van Stenen

Zoveel verschillende stenen en kristallen.....zoveel betekenissen. 
De Wijsheid van Stenen!
In onze winkel in InMiddels krijg ik vele vragen over deze kanjers. Je kunt ze mooi vinden, je voelt je hierdoor aangetrokken, je wordt er blij van of je voelt andere dingen....en je kunt je afvragen: hoe werkt dit dan?

A.s. zaterdag 27 januari, op onze InMiddels Winter Event geef ik 2 mini-workshops over stenen en kristallen. Ik vertel je over de stenen en laat je met een oefening voelen hoe de energie kan werken voor jou. Je kunt ook je eigen stenen meenemen en je vragen stellen. Entree is gratis. Geef je nu alvast op. Vol=vol!

Op deze dag ontvang je 10% korting op het hele assortiment, er zijn win-acties, demo's en nog meer korting op producten van andere ondernemers. Wees welkom op deze feestelijke dag! 

   2- Daagse Chakratraining
met edelstenen

Za. 10 en zo. 11 februari 2018

Locatie: "InMiddels" in Middelburg.

Tijd: 10:00-17:00uur.

Heb je vragen over je eigen ontwikkeling en thema's die daarin spelen? 
Of ben je supergevoelig en niet voldoende beschermd? 
Of heb je het gevoel dat je niet in balans bent of de rust mist? 
Heb je behoefte om bewuster in het leven en meer in je kracht te staan?
Wil je leren meer bij jezelf te blijven en jouw keuzes zelf te kunnen maken? 

Er zijn vast nog meer vragen en behoeftes die jouw aandacht vragen!

In deze chakratraining komen we ze tegen, we gaan dit onderzoeken en voelen om te kijken wat voor jou het beste werkt. 

 In deze intensieve training behandelen we de 7 hoofdchakra's. Theorie, oefeningen, meditatie, gesprekken en persoonlijke aandacht. 
Je krijgt bij elke chakra een bij behorende kristal waarmee we werken. Op de tweede dag sluiten we af met een crystalhealing om de chakra's te verbinden en te activeren.

Een ervaring van een cursist:
"Leuker dan je zou denken, dieper dan je zou denken."
Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de chakra training gegeven door Grace.
Wat mij opviel is dat de psychologie/zelfkennis sterk verbonden is met chakra's. Van tevoren had ik dit nooit gedacht. Je krijgt nieuwe inzichten/kijk op anderen en jezelf. Bijkomend was het super gezellig en hadden we vaak tranen van het lachen. Probeer het zelf ook eens, hier kun je geen spijt van krijgen!"
Maickel

Kosten: € 175,00 incl. reader, lunch, kristallen, thee/water.

 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint