G R A C E - Coaching Healing Training Co-creatie
Co-creatie & Specials
Op deze pagina vind je info over bijeenkomsten, trainingen en workshops die vanuit samenwerking tot stand komen.
 
“The intuitive mind is a sacred gift
and the rational mind is a faithful servant.
We have created a society
that honors the servant
and has forgotten the gift.”

-Albert Einstein-


17-Chakra Training
Le Marche, Italië
19 t/m 24 september 2016
In deze tijd gaan de ontwikkelingen in een razend  tempo. De energie-shifts, verhoging van de energietrillingen en ontwikkelingen in de wereld hebben impact op je eigen functioneren en bewustwording.  Deze transformatie kan je veel licht en kracht geven. De andere kant is dat je gevoeligheid groter wordt en merkt dat oude ‘manieren’ niet meer werken. Kwetsbaarheid, oud (ziele)pijn zoals eenzaamheid en afgescheidenheid kun je meer voelen. Wie ben je nou echt en welke plek neem je in op deze wereld? Verbinding met jezelf en met de energieën om ons heen (zichtbaar of niet) helpt je om weer dichter bij je kern te komen. 

Aarde- en kosmische chakra’s.
In deze training starten  we met de activering en verbinding van de aardechakra’s. Naast de kern van Moeder Aarde en onze eigen 7 chakra’s, vinden we diep in de aarde onder andere de krachtige aardester, de dolfijnenmatrix en het walvissenbewustzijn. Allemaal belangrijke aspecten die bij ons horen om de eenheid nog meer te kunnen manifesteren. We maken gebruik van de elementen en de kristallen, zodat we dit ook fysiek gaan voelen. 
Daarna activeren we de kosmische chakra’s, o.a. de zielester en het Christus-bewustzijn. We verbinden dit in en met de aardse chakra’s.  
Theorie en inzichten werken we zoveel mogelijk uit in (creatieve) opdrachten, visualisatie/meditatie en persoonlijke thema’s. Zo beginnen we elke ochtend met meditatie, losmaak-oefeningen en beweging, om ons systeem goed voor te bereiden op de activatie en transformatie. Er is ruimte voor  persoonlijke begeleiding, interactie en uitwisseling in de groepsdynamiek. De training wordt op de ochtenden en op het einde van de middagen gegeven. Naast een uitgebreide (Italiaanse) lunch is er tijd voor jezelf en ruimte voor een persoonlijke sessie(naar behoefte). In de avonduren na het eten is er ruimte voor een gesprek, wandeling, film, kampvuur etc.

De locatie 
De training en het verblijf vinden plaats in een Italiaanse voormalige boerderij, gelegen in het bergachtige Sant’ Angelo(Le Marche). Er is mogelijkheid om in het ecologisch zwembad te ontspannen; de rustige omgeving biedt mooie wandelroutes en een plek om bij jezelf te komen.
Tijdens dit verblijf worden er dagelijks drie (vegetarische)
maaltijden aangeboden, met liefde gekookt en waarbij gebruik gemaakt wordt van (zoveel mogelijk biologische) regionale producten. Deze heerlijke verzorging is een goede ondersteuning voor de training, waarin tevens het plezier en het genieten belangrijke factoren zijn.
Gastvrouw en gastheer van de accommodatie zijn
Saranne en Graham.  Vanuit hun liefdevolle, verzorgende met humor aanwezige aandacht kun je   je helemaal thuis voelen op deze prachtige plek. In de bergen, omgeven door olijfbomen, mooie uitzichten vind je een weldadige rust. Lees meer op hun site:   www.foglie_ridenti.com


Inschrijving en betaling
Inschrijving kan via het contactformulier op deze site of direct per mail. Het totale bedrag mag in een keer overgemaakt worden of in termijnen betaald worden. Let op: hoe sneller je je opgeeft, hoe goedkoper de tickets. Op de agendapagina vindt je praktische informatie.  Lees meer
 
Annulering
Bij annulering vanaf 4-8 weken voor aanvang, rekenen we 50% van het totale bedrag. Bij annulering minder dan 4 weken voor aanvang rekenen we 100% van het totale bedrag.
 
Meer info
Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze bijzondere training en/of over de locatie? Mail of bel me. 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint