G R A C E - Coaching Healing Training Co-creatie
Coaching en (Crystal)Healing

" To be beautiful means to be yourself.
You don t need to be accepted by others.
You need to accept yourself. "
- Tich Nath Hahn -


(Crystal)Healing, coaching/reading en het werken met kristallen zijn ondersteunend bij klachten en processen en kunnen aanvullend werken met andere methodes. Het werkt op verschillende niveaus: het fysieke-, - mentale, -emotionele en spirituele vlak. Bij een klacht adviseer ik om tevens een arts te raadplegen. Diagnoses worden niet gesteld bij ons.
Coaching en reading
In overleg formuleren we samen de hulpvraag en de doelstelling. Om deze twee zaken goed in beeld te krijgen, voeren we gesprekken en doen we oefeningen. Op deze manier maak je een bewustzijns-ontdekkingsreis.
Door verschillende werkwijzen aan te reiken, leer je je eigen weg te kiezen en te volgen. De gesprekken
kunnen aangevuld worden met een walking-coaching (over duinen en strand) een healing en/of een readingsessie.

Tijdens een walking-coaching maak je een intensieve wandeling aan het strand en over de duinen, begeleid door mij. Tijdens de wandeling worden stilte en gesprek afgewisseld om daarna te eindigen met een kopje thee/koffie op een gewenste locatie.

Tijdens een readingsessie lees ik met toestemming de energie van jouw energiesysteem. In  deze energie zit informatie ‘verborgen’ die zeer bruikbaar kan zijn. Het is een manier van coaching, waarbij ik vanuit een spiritueel invoelend vermogen werk.
Dit vanzelfsprekend in communicatie met jou.
Healing
In deze sessie werk ik met universele levensenergie die wordt doorgeven via de handen, hart en ogen. Op diverse plekken in het lichaam zoals energiebanen en -punten, kunnen blokkades worden geactiveerd en weggehaald. Hierbij proberen we gezamenlijk de innerlijke oorzaak te achterhalen, zodat je kunt werken aan de oorsprong van het probleem. Innerlijke pijn kan vervolgens losgelaten worden.
Deze manier van behandelen werkt voor diverse fysieke-, emotionele- en mentale klachten zoals hoofdpijn, buik- en gewrichtsklachten, eczeem, slapeloosheid, stress, burn-out en depressies. Vanzelfsprekend gaat het tijdens de sessie om meer dan alleen fysieke aspecten. Healing werkt ondersteunend bij de persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en om balans in het energiesysteem te krijgen.

Massage-healing
Massage met etherische olie kan je helpen te ontspannen, te aarden, weer het contact met je fysieke lichaam te herstellen. Afvalstoffen en emoties kunnen losgelaten worden, waardoor je  weer tot rust komt. Het masseren koppelen we aan de healingsenergie waardoor je verschillende lagen aan elkaar kunt verbinden. 
Naast een totale lichaamsmassage, kun je bijvoorbeeld ook een schouder- of een rugmassage boeken.
Een bijzondere manier van healing is een Crystal-healing.
Hierbij werk ik met  geactiveerde kristallen die ik speciaal voor jou uittest , gekoppeld aan de vraag en klacht.
Er ontstaat een  intensieve werking,  waarbij de energie van de mineralen en kristallen samenwerken met jouw energieveld.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint