G R A C E - Coaching Healing Training Co-creatie

Crystal-Jaartraining 2016


"The intuitive mind is a sacred gift 
and the rational mind is a faithful servant.
We have created a society
that honors the servant
and has forgotten the gift.”   

-Albert Einstein-


Een (edel)steen/kristal heeft zich vele jaren, eeuwen gevormd in de aarde.  Naast de fysieke stoffen in een steen/kristal bevat het ook energieën die een bepaalde werking hebben op het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele vlak. De samenwerking met stenen en kristallen kan ons ondersteunen en activeren in onze ontwikkeling en processen. Onze energieën zijn van oudsher al met de natuur verbonden. Helaas wordt door alle complexiteit en hectiek in de maatschappij deze verbinding niet meer als vanzelfsprekend gezien. Als reactie hierop zie ik een groeiende behoefte aan en een diep verlangen om weer terug te keren naar dit gevoel. “ Weer verbinding kunnen maken met je kern en het hervinden van je kwaliteiten en krachten die je helpen het pad te lopen dat voor jou van belang is. “   De verbinding met de energie van de stenen/kristallen zijn een belangrijk onderdeel in dit proces. Ze kunnen je helpen om alle informatie te herinneren die je al bij je draagt, je intuïtievergroten, de tools weer leren gebruiken en je durven laten raken in de hartontmoetingen met anderen. Voel je je aangesproken? Herken je dit? Je kunt het meemaken in deze Jaartraining waarin we de communicatie met deze energieën weer openen en activeren. In vier modules leer je zoveel mogelijk over de werking van kristallen en (edel) stenen. Theorie, crystal-energiewerk, healing, reading, meditatie, visualisatie, coaching en creatieve oefeningen zijn de werkvormen die we doorlopen.

De ervaring leert dat transformatie-processen tijd en energie kosten. Om je op het werk van crystalhealer/reader voor te bereiden is het van belang dat je ook eigen processen leert aan te pakken. De ervaring en verwerking ervan is waardevol en kun je gebruiken als begeleider.
Deze jaartraining starten we met drie maanden proceswerk, waarin je tevens de kristalenergie leert te voelen en toe te passen. Daarna duiken we de wereld in van de kristallen en edelstenen, waarin theorie/kennis gekoppeld wordt aan energiewerk. We werken tevens drie dagen op locatie, nl. in het kristalgebied van Idar-Oberstein(Duitsland). Dit gebied staat vol kristallen/edelstenen, kristalmijnen, kristalmusea en kristalwinkels, waarbij je hart nog sneller gaat kloppen!
In de modules die volgen, pakken we de verdieping waarin je leert te healen en readen met kristallen. Je leert dit toe te passen op persoonlijk niveau en m.b.t. de energie in huizen, gebieden, dieren, enz.  Je krijgt opdrachten mee naar huis, waarbij je aan de slag gaat met proefclienten. Daarin wordt je gecoacht en verder uitgedaagd,  zowel in persoonlijke sessies als in intervisie-groepjes.
In de laatste module werk je toe naar de kristallen op kosmisch niveau in de hogere dimensies, waarbij kristallen schedels meewerken.
De jaartraining wordt afgesloten met een persoonlijke presentatie en een certificaat. 
Deze jaartraining is voor iedereen die zich meer wil verdiepen in de wereld van kristallen en energie. Enige ervaring met chakra s en energiewerk is gewenst.
De chakratraining is een goede voorbereiding hierop. Deze kun je nog in januari volgen.
Voor meer informatie kun je de folder aanvragen en/of maak een afspraak voor een intake-gesprek.
Praktische info: zie agendaWebsite Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint