G R A C E - Coaching Healing Training Co-creatie


" Awareness is like the sun.
When it shines on things, they are transformed.”
- Tich Nath Nanh -Welkom op mijn site! Ik ben Grace Wilson en ik woon in Goes.
Na mijn dansopleiding werkte ik circa twintig jaar als danser, theatermaker en dansdocent. In die periode kwam ik erachter dat ik iets moest doen met mijn gevoeligheid.  Als kind voelde en zag ik verschillende energieën om mij heen, waar ik veel last van had. Ik kon het geen plek geven en de energie bleef in mijn systeem hangen. Door het dansen leerde ik de energie kanaliseren en ontladen, maar ik bleef een missing link voelen.  
Op het platteland in Groningen, ontdekte ik een spiritueel centrum waar ik me onmiddellijk thuis voelde. Daar heb ik mijn spiritueel bewustzijn kunnen ontwikkelen en mijn hart nog meer kunnen openen.
Naast het volgen van de healer-/readeropleiding, de Merlin-training en de kristalmaster kreeg ik een werkplek als reader/healer en docent in het centrum. Daarna heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van massage, coaching en vortexhealing.

Inmiddels werk ik nu ruim vijftien jaar in mijn praktijk waar ik verschillende diensten en producten ontwikkel. 
In de afgelopen jaren heb ik mijn bedrijf 3 verschillende namen gegeven die ook een ontwikkeling hebben meegemaakt. Door steeds dichter bij mijn kern en de essentie te kunnen komen heb ik voor mijn eigen naam als bedrijfsnaam gekozen.

Grace staat voor: 

Growth - Reconnection - Awareness - Co-creation - Education

De verbinding tussen deze woorden en energieën is waar ik voor sta. Vanuit deze kernpunten werk ik zowel voor individuele- en groepsbegeleiding als voor teams in organisaties.

Heb je nog vragen of wil je een kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact op. Graag tot ziens!
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint