G R A C E - Coaching Healing Training Co-creatie

"De grootste openbaring is de stilte"
- Lao Tse -Crystal-meditatie

Een (edel)steen/kristal is een natuurproduct dat in vele jaren is gevormd. Dit is verwerkt in een trommelsteen, een sieraad, een bol of andere vorm.
Er zijn verschillende manieren om er achter te komen wat een steen voor jou kan betekenen, bijv. een crystal-meditatie.
Hierbij komt een kristal/steen aan bod, die ik van tevoren uittest. Zodra je met deze steen in je handen de meditatie ingaat, kun je op verschillende niveaus de energie van de kristal voelen d.m.v. tintelingen, warmte, kou, ontspanning, emotie. Je kunt de energie voelen stromen in je lichaam, je beter ontspannen, een betere aarding krijgen, je energie opladen, je focussen op een thema en nog veel meer. Werkelijk een moment voor jezelf. Je wordt je bewust van jezelf en de werking van een kristal/edelsteen.
Nieuwsgierig? Kom meedoen en neem een vriend en/of vriendin mee. meer info

7 Weekse Chakratraining

In het leven hebben we te maken met verschillende situaties, sferen, werk- en woonplekken en interacties tussen mensen, waardoor er veel energie-uitwisseling is. We reageren vanuit onze eigen energieën op basis van onze eigen ervaringen, het verleden, onze angsten en overtuigingen.
Ons energiesysteem in en om ons menselijk lichaam dragen al deze aspecten en daarbinnen zitten vele chakra s. Daarvan hebben we o.a. 7 grote chakra s in ons energiesysteem. Deze lopen langs het wervelkolom tot aan de kruin.
Het woord chakra komt uit het Sanskriet en staat voor wiel. Deze ‘wielen’ draaien en zijn altijd in beweging. Ze nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Alle chakra's spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Zij hebben invloed op bepaalde functies in het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele vlak.
Door ze bewust te openen en te activeren, kunnen we ze helen en verder ontwikkelen.

In deze 7-weekse training maak je je persoonlijke helende reis door de 7 chakra s.
Naast de nodige theorie, leer je ook de energie van jouw chakra's kennen en voelen. Verschillende thema s komen aan bod, waardoor een proces op gang komt en waarin je begeleidt wordt. Er is ruimte voor jouw verhaal en uitwisseling van herkenbare thema s.
We gebruiken diverse werkvormen: bewegings-/ontspanningsoefeningen, stem- en focusoefeningen, creatieve opdrachten, kristalwerk en visualisatie/meditatie.
Bij elke chakra ontvang je een edelsteen/kristal die op de chakra inwerkt. We sluiten de training af met een crystal-chakra-healing waarin we de chakra s onderling verbinden en aan de hogere energietrilling van jouw ziel.
Omgaan met emoties

"A good cry can be wonderful sometimes, and sadness is nothing more than love announced. Sadness and Unhappiness are not the same thing, and it is good to remember that. And there is this: sadness cleanses the heart".
-Neale Donald Walsh -

Ik ben het helemaal met Neale eens. Maar wat gebeurt er als je niet kunt huilen? Of als je boosheid naar binnen keert? Als je je lachen inhoudt? Of als je niet om troost kunt vragen?
Dan slaat alles naar binnen toe met alle gevolgen van dien. Je ruimt het niet op, het kan niet weg en zoekt een plekje in je lijf, in je gedachten, in je innerlijke gevoelsleven. En dat kan ervoor zorgen dat je je verkrampt voelt, soms heel letterlijk.

Daarom geven Annette Westbroek en ik een 2-daagse training Omgaan met emoties..
Tijdens deze 2-daagse training leer je wat emoties zijn en hoe je deze kunt uiten, zodat ze je niet meer belemmeren, maar je juist in je kracht zetten.

Thema's/instrumenten:
* Wat zijn emoties?
* Welke soort emoties zijn er?
* Hoe kun je daarmee omgaan?
* Energetisch werk
* Lichaamswerk
* kleur
* Verdieping om emoties positief voor jezelf in te zetten

De training wordt in een veilige, liefdevolle sfeer gegeven. Alles mag en kan in vertrouwen naar buiten komen.

Workshops en lezingen
Ik organiseer workshops en lezingen over kristallen, energiewerk, healing en bewustzijn.
Tevens een workshop op maat is een van de mogelijkheden. Neem contact
op voor een kennismakingsgesprek.Groepssessies
Voor onderzoeksvragen en thema s in een organisatie kan ik ondersteuning en begeleiding bieden. Als coach, trainer en/of trainingsactrice.
Voor meer informatie en een passende offerte,  kun je contact opnemen via het formulier.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint